Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μπρατησ Αδεδυ : 29 10 2015 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΡΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ... / Αδεδυ < ανώτατη διοίκηση ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων.

Μπρατησ Αδεδυ : 29 10 2015 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΡΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ... / Αδεδυ < ανώτατη διοίκηση ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων.. Μπρατησ:επωνυμο ροερχομενο απο τη σλαβικη λεξη brat που σημαινει αδελφος. See more of νομαρχιακό τμήμα αδεδυ μεσσηνίας on facebook. Τη νέα υπουργό διοικητικής ανασυγκρότησης όλγα γεροβασίλη κάλεσε να συμμετάσχει στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση ο εκπρόσωπος της αδεδυ. Τριτοβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση των δημοσίων υπαλλήλων της ελλάδας. Αμπελίδης τάσος, αξιμιώτης νίκος, βουμβουλάκης γιάννης, καλογιαννάκης μανόλης, καραβά μένη, καρακώτσογλου αντώνης, κατσαρός γιάννης, κορδιστός κώστας, κορωναίου βέτα, κουκουρίκος παναγιώτης, μάγειρας βαγγέλης, μαργώνης γιώργος, μουτσάκης κώστας.

.με μετακλητούς υπαλλήλους , η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ σας καλεί να αποσύρετε τις ανωτέρω διατάξεις των άρθρων 52 και 54 που προβλέπουν τον διορισμό ο προεδροσ ο γεν. Απαιτούμε την επαναφορά της γεν. Η πληρωμή εργαζομένων με ρεπό δεν είναι στροφή στο μέλλον. Country club/clubhouse in kalamatas, messinia, greece. Τη νέα υπουργό διοικητικής ανασυγκρότησης όλγα γεροβασίλη κάλεσε να συμμετάσχει στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση ο εκπρόσωπος της αδεδυ.

ΑΔΕΔΥ: Γνωμοδοτικό σημείωμα επί της τροπολογίας του ...
ΑΔΕΔΥ: Γνωμοδοτικό σημείωμα επί της τροπολογίας του ... from www.e-prologos.gr
Δελτίο τύπου αδεδυ με αφορμή την επιχειρούμενη ηλεκτρονική ψηφοφορία για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια του δημοσίου 3 ιουνίου 2021. Μεταξύ άλλων έχει δηλώσει ότι πρέπει να αφαιρεθεί από το κκε το δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές λόγω της θέσης του κόμματος περί κατάλυσης της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, και το χαρακτηρίζει φασιστικό. Η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αποφάσισε να προχωρήσει σε 24ωρη απεργία αντιδρώντας στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Ανώτατη διοίκηση ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων (αδεδυ). Συνεχίζουμε τη διεκδίκηση των αναδρομικών των δώρων. Τησ αδεδυ στον αγιο νικολαο. Μπρατησ:επωνυμο ροερχομενο απο τη σλαβικη λεξη brat που σημαινει αδελφος. Ο dior ανανεώνει την κλασική βαλίτσα της rimowa.

Η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ, υλοποιώντας την απόφαση του γενικού συμβουλίου της 3ης ιουλίου και αφού έλαβε υπόψη την ανάγκη προστασίας της δημόσιας υγείας, καθώς και των συγκεντρωμένων, αποφάσισε, η φετινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας της 12ης του σεπτέμβρη να.

Ο δημητρησ μπρατησ απο την ε.γ. Γσεε και αδεδυ έχουν κηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία την πέμπτη, 10 ιουνίου 2021, και συγκεντρώσεις σε αθήνα, θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις, εκφράζοντας, όπως επισημαίνει η γσεε, «τη διαμαρτυρία του κόσμου της εργασίας απέναντι στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο». Country club/clubhouse in kalamatas, messinia, greece. Απαιτούμε την επαναφορά της γεν. Συνεχίζουμε τη διεκδίκηση των αναδρομικών των δώρων. See more of νομαρχιακό τμήμα αδεδυ μεσσηνίας on facebook. Ενημέρωση για τις εξελίξεις στα ασφαλιστικά και μισθολογικά θέματα από εκπρόσωπο της εγ της αδεδυ την πέμπτη 29/10 στις 13.30 στα γραφεία του συλλόγου. Η αδεδυ σημειώνει ότι η συμμετοχή των εργαζομένων ήταν μαζική και οι αγώνες θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, έτσι η ανακοίνωση της αδεδυ. Όπως σημειώνει η αδεδυ σε ανακοίνωσή της, το εν λόγω νομοσχέδιο, «μεταξύ άλλων, καταργεί το 8ωρο και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, ποινικοποιεί τη συνδικαλιστική δράση και φαλκιδεύει το δικαίωμα στην απεργία, καταργεί το σεπε και την αργία της κυριακής. Αδεδυ < ανώτατη διοίκηση ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων. Ειδήσεις και νέα με άποψη από την κορυφαία online εφημερίδα στην ελλάδα. Χατζηδάκη για τα εργασιακά αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αδεδυ και προσθέτει Μελεμενίδης, γιος ή απόγονος του μελεμενή, κατοίκου της μενεμένης της μ.

Με τη μαζική τους συμμετοχή στην απεργία και στα συλλαλητήρια απάντησαν σήμερα οι εργαζόμενες και οι. Χατζηδάκη για τα εργασιακά αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αδεδυ και προσθέτει Αποτελέσματα συνάντησης αδεδυ με υπουργό διοικητικής ανασυγκρότησης δ. Σχεδιαστησ μοδασ ελληνεσ σχεδιαστεσ πεννυ καρακαση αγγελοσ μπρατησ. In δελτια τυπου αδεδυ, νεα τησ αδεδυ.

ΑΔΕΔΥ: Επιστολή - Σχετικά με την κατάργηση των μεταβατικών ...
ΑΔΕΔΥ: Επιστολή - Σχετικά με την κατάργηση των μεταβατικών ... from 1.bp.blogspot.com
Απαιτούμε την επαναφορά της γεν. In δελτια τυπου αδεδυ, νεα τησ αδεδυ. Η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ, υλοποιώντας την απόφαση του γενικού συμβουλίου της 3ης ιουλίου και αφού έλαβε υπόψη την ανάγκη προστασίας της δημόσιας υγείας, καθώς και των συγκεντρωμένων, αποφάσισε, η φετινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας της 12ης του σεπτέμβρη να. See more of νομαρχιακό τμήμα αδεδυ μεσσηνίας on facebook. Η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αποφάσισε να προχωρήσει σε 24ωρη απεργία αντιδρώντας στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Πολιτική, οικονομία, κόσμος, σπορ, υγεία, πολιτισμός, media, βίντεο. «ό,τι και να κάνει η κυβέρνηση το νομοσχέδιο αυτό είναι καταδικασμένο στη συνείδηση των εργαζομένων. Η αδεδυ σημειώνει ότι η συμμετοχή των εργαζομένων ήταν μαζική και οι αγώνες θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, έτσι η ανακοίνωση της αδεδυ.

Τη νέα υπουργό διοικητικής ανασυγκρότησης όλγα γεροβασίλη κάλεσε να συμμετάσχει στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση ο εκπρόσωπος της αδεδυ.

Ενημέρωση για τις εξελίξεις στα ασφαλιστικά και μισθολογικά θέματα από εκπρόσωπο της εγ της αδεδυ την πέμπτη 29/10 στις 13.30 στα γραφεία του συλλόγου. Αμπελίδης τάσος, αξιμιώτης νίκος, βουμβουλάκης γιάννης, καλογιαννάκης μανόλης, καραβά μένη, καρακώτσογλου αντώνης, κατσαρός γιάννης, κορδιστός κώστας, κορωναίου βέτα, κουκουρίκος παναγιώτης, μάγειρας βαγγέλης, μαργώνης γιώργος, μουτσάκης κώστας. Αδεδυ < ανώτατη διοίκηση ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων. Η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ, υλοποιώντας την απόφαση του γενικού συμβουλίου της 3ης ιουλίου και αφού έλαβε υπόψη την ανάγκη προστασίας της δημόσιας υγείας, καθώς και των συγκεντρωμένων, αποφάσισε, η φετινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας της 12ης του σεπτέμβρη να. «η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ στη συνάντηση που είχε με τον κ.τσακαλώτο , τον περασμένο μάρτη, του ζήτησε… «ό,τι και να κάνει η κυβέρνηση το νομοσχέδιο αυτό είναι καταδικασμένο στη συνείδηση των εργαζομένων. Country club/clubhouse in kalamatas, messinia, greece. Τριτοβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση των δημοσίων υπαλλήλων της ελλάδας. Ανώτατη διοίκηση ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων: Μενιδιάτης, αυτός που κατάγεται από το μενίδι. Μεταξύ άλλων έχει δηλώσει ότι πρέπει να αφαιρεθεί από το κκε το δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές λόγω της θέσης του κόμματος περί κατάλυσης της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, και το χαρακτηρίζει φασιστικό. Τη νέα υπουργό διοικητικής ανασυγκρότησης όλγα γεροβασίλη κάλεσε να συμμετάσχει στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση ο εκπρόσωπος της αδεδυ. Αρχικά συνεχάρη την αδεδυ για την πολύ σημαντική παρουσία της στην κινητοποίηση των εργαζόμενων ενόψει του αντεργατικού και αντιλαϊκού νομοσχεδίου που έχει εισαχθεί στη βουλή και θα ξεκινήσει σήμερα τις διαδικασίες συζήτησης και ψήφισης.

Μεταξύ άλλων έχει δηλώσει ότι πρέπει να αφαιρεθεί από το κκε το δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές λόγω της θέσης του κόμματος περί κατάλυσης της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, και το χαρακτηρίζει φασιστικό. Το νομαρχιακό τμήμα πιερίας της αδεδυ καλεί τα διοικητικά συμβούλια των δημοσιοϋπαλληλικών σωματείων του νομού και τους συνάδελφους αντιπροσώπους στο ν.τ θα παραβρεθεί το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας της αδεδυ συνάδελφος: Μελεμενίδης, γιος ή απόγονος του μελεμενή, κατοίκου της μενεμένης της μ. Η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αποφάσισε να προχωρήσει σε 24ωρη απεργία αντιδρώντας στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Αποτελέσματα συνάντησης αδεδυ με υπουργό διοικητικής ανασυγκρότησης δ.

ΤΣΟΛΟΠΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ : Δενδροφύτευση στον Άγιο ...
ΤΣΟΛΟΠΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ : Δενδροφύτευση στον Άγιο ... from 3.bp.blogspot.com
Μπρατησ:επωνυμο ροερχομενο απο τη σλαβικη λεξη brat που σημαινει αδελφος. Ανώτατη διοίκηση ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων (αδεδυ). Country club/clubhouse in kalamatas, messinia, greece. Αδεδυ < ανώτατη διοίκηση ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων. Συνεχίζουμε τη διεκδίκηση των αναδρομικών των δώρων. Απαιτούμε την επαναφορά της γεν. Το νομαρχιακό τμήμα πιερίας της αδεδυ καλεί τα διοικητικά συμβούλια των δημοσιοϋπαλληλικών σωματείων του νομού και τους συνάδελφους αντιπροσώπους στο ν.τ θα παραβρεθεί το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας της αδεδυ συνάδελφος: Η αδεδυ κήρυξε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση για την τρίτη, 18 φεβρουαρίου 2020, αντιδρώντας στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που κατέθεσε στην βουλή η κυβέρνηση.

Μελεμενίδης, γιος ή απόγονος του μελεμενή, κατοίκου της μενεμένης της μ.

In δελτια τυπου αδεδυ, νεα τησ αδεδυ. Ασίας.μέλλιος, δόθηκε από κάποιον πρόγονο που ασχολιόνταν με τη μελισσοκομία. Ο δημητρησ μπρατησ απο την ε.γ. Όπως σημειώνει η αδεδυ σε ανακοίνωσή της, το εν λόγω νομοσχέδιο, «μεταξύ άλλων, καταργεί το 8ωρο και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, ποινικοποιεί τη συνδικαλιστική δράση και φαλκιδεύει το δικαίωμα στην απεργία, καταργεί το σεπε και την αργία της κυριακής. Ενημέρωση για τις εξελίξεις στα ασφαλιστικά και μισθολογικά θέματα από εκπρόσωπο της εγ της αδεδυ την πέμπτη 29/10 στις 13.30 στα γραφεία του συλλόγου. Αδεδυ < ανώτατη διοίκηση ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων. Η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ, υλοποιώντας την απόφαση του γενικού συμβουλίου της 3ης ιουλίου και αφού έλαβε υπόψη την ανάγκη προστασίας της δημόσιας υγείας, καθώς και των συγκεντρωμένων, αποφάσισε, η φετινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας της 12ης του σεπτέμβρη να. «ό,τι και να κάνει η κυβέρνηση το νομοσχέδιο αυτό είναι καταδικασμένο στη συνείδηση των εργαζομένων. Η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αποφάσισε να προχωρήσει σε 24ωρη απεργία αντιδρώντας στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Γραμματείας ισότητας των φύλων στον ρόλο της προώθησης πολιτικών για την ουσιαστική ισότητα & όχι την επιστροφή των γυναικών στο «σπίτι και τα παιδιά»! Δελτίο τύπου αδεδυ με αφορμή την επιχειρούμενη ηλεκτρονική ψηφοφορία για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια του δημοσίου 3 ιουνίου 2021. Συνεχίζουμε τη διεκδίκηση των αναδρομικών των δώρων. Μενιδιάτης, αυτός που κατάγεται από το μενίδι.

Η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αποφάσισε να προχωρήσει σε 24ωρη απεργία αντιδρώντας στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο αδεδυ. Ειδήσεις και νέα με άποψη από την κορυφαία online εφημερίδα στην ελλάδα.